--> nowimprovewebdesign

Prijsopgave

Een directe prijsopgave kunnen wij u niet vooraf geven. De prijs wordt bepaald door de gekozen opbouw van de website. Na de intake, inventarisatie en uitwerken van een grof concept wordt de prijs bepaald.
In de offerte wordt uiteraard naast de prijs ook exact aangegeven wat u van ons kan verwachten. Indien u na de oplevering van de website ook kiest voor nazorg en beheer worden onderstaande tarieven gehanteerd.

Beheer en nazorg na implementatie website

Aanpassingen kunnen worden gerangschikt onder 2 categorieŽn.
1. Kleine aanpassingen: Onder kleine aanpassingen worden verstaan: vervangen bestaande plaatjes, tekstuele aanpassingen, verwijzingen in hyperlinks.
2. Grote aanpassingen: Alles wat niet onder 1 valt : (zoals bv) nieuwe hyperlinks, extra keuze op bestaande navigatie, nieuwe plaatjes, nieuwe paginaís, andere navigatie, nieuwe indeling website etc.

Kosten aanpassingen: Eerste 2 kleine aanpassingen zijn gratis. Dit geldt alleen in het jaar van implementatie en na acceptatie van de website.

Cat 1: kleine aanpassingen: 1-10: 50,- Euro, 10-20: 95,- euro, 20-30: 135,- euro etc. (strippenkaart!)
Cat 2: grote aanpassingen : Hiervoor wordt aparte offerte gemaakt o.b.v. een uurtarief.

Ook kan gekozen worden voor verschillende (beheer) pakketten waarbij een maandelijks bedrag wordt vastgesteld i.c.m. de te leveren werkzaamheden. Deze beheerpakketten gelden niet alleen voor websitebeheer maar kunnen ook in combinatie met ondersteuning en advies worden aangeboden.


Bedrijven

Particulieren

Verenigingen

Webshops
email ons

 NOW IMPROVE
 Beiersestraat 9
 2983SB Ridderkerk
 T:0652010278

sitemap | Algemene voorwaarden