NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email

Waarom een website als particulier?

Naast de reeds bestaande mogelijkheden in de sociale media worden er ook website gebouwd voor particulieren. Deze behoefte kan voortkomen uit bijvoorbeeld sport en hobbies. Vaak is er dan behoefte aan een meer persoonlijke site om informatie te verstrekken. Met een "eigen"website is het mogelijk om deze, afhankelijk van de behoefte, zo persoonlijk mogelijk in te richten zonder beperkingen van het desbetreffende pakket.

Voor verdere informatie kunt u gebruik maken van het keuzemenu. Hierin wordt u geinformeerd over de aanpak en procedure.

Waarom " extra" ondersteuning voor uzelf?

Iedereen heeft het wel druk en daardoor is er geen tijd meer om "nieuwe" initiatieven op te pakken. Hierdoor komen dromen en initiatieven vaak niet uit.
Bijvoorbeeld: Momenteel overwegen veel mensen om een overstap of een nieuw begin te gaan maken door het opzetten van een eigen bedrijf (ZZP?) maar door kennis en tijdgebrek komt men hier niet toe. Terwijl de ervaring leert dat met minimale "extra" inzet realisatie mogelijk is. Deze minimale "extra" inzet kunnen wij u bieden. Hierbij kunnen wij de combinatie van webdesign en ondersteuning toepassen.
Tevens kunnen wij u op op het gebied van effiency verbeterslagen ondersteunen. Denk hierbij aan toepassen timemanagement of overname van werkzaamheden.

Wat zijn de effecten van "extra" ondersteuning voor uzelf?

Afhankelijk van uw wens kunnen de effecten groot zijn. Enkele voorbeelden hiervan vindt u onderstaand.

 • meer "vrije"tijd
 • realisatie van initiatieven
 • extra inkomsten
 • minder uitgaven


 • Bedrijven

  Particulieren

  Verenigingen

  Webshops
  sitemap | Algemene voorwaarden