NOW IMPROVE

Beiersestraat 9
2983SB Ridderkerk
T:0652010278

Klik hier voor een Email

Waarom een webshop voor uw bedrijf?

De laatste jaren is de verkoop van producten via een webshop enorm toegenomen. Daarom besluiten tegenwoordig vele bedrijven om ook een webshop in te richten.
Now improve helpt u bij het opzetten van een webshop. Hierbij maken wij gebruik van bestaande software pakketten. Ook heeft de ervaring ons geleerd dat er naast het opzetten van een webshop nog meerdere zaken geregeld moeten worden. Uiteraard zullen wij u daarbij helpen.
De webshop wordt zo afgeleverd dat u na de implementatie van de webshop zelf de aanpassingen in de webshop kan doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe producten en foto's. Wel moet u rekening houden dat deze aanpassingen behoorlijk wat tijd kunnen vergen. Een alternatief is om dit ook door ons te laten verrichten. Bij een intake gesprek zullen wij u hieromtrent verder informeren.


Waarom " extra" ondersteuning voor uw webshop?

Om extra inkomsten te kunnen verwerven wil men graag een webwinkel gaan opzetten. Regelmatig blijkt dat men zich verkijkt op het opzetten en de beheerwerkzaamheden nadat de webshop is opgezet. Het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe foto's. lay-out en produkten maar ook het voorraadbeheer neemt toch meer tijd in beslag dan men oorspronkelijk had verwacht.
Hierdoor is de webshop vaak niet meer up to date of verouderd en lopen de verkopen terug of vallen de verkopen tegen. Mocht u dit bekend voorkomen dan kan NOW IMPROVE naast het opzetten van webshops ook deze "extra" werkzaamheden van u overnemen.

Wat zijn de effecten van "extra" ondersteuning voor uw webshop?

Afhankelijk van uw wens kunnen de effecten groot zijn. Enkele voorbeelden hiervan vindt u onderstaand.

 • meer "vrije"tijd
 • webshop is up to date
 • extra inkomsten
 • minder uitgaven

 • Bedrijven

  Particulieren

  Verenigingen

  Webshops
  >
  sitemap | Algemene voorwaarden